Pkk Saldırısı Sonucu Şehit Edilen Yasin Börü ve Arkadaşlarının Hikayesi Sinemaya Taşındı: 6-8 Ekim Filmi'nde Fragman Yayınlandı
Haber detay

Bu olayın ardından hayatını kaybeden gençlerin hikayesi, sinemaya taşındı. "6-8 Ekim Filmi" adıyla vizyona girecek olan yapım, hayatlarını Hakk'a iman etmiş, iyilik ve doğruya adanmış gençlerin anısına ithaf ediliyor. Fragmanı yayınlanan filmde, Yasin Börü ve arkadaşlarının yaşadıkları trajik olayın yanı sıra hayatlarının diğer yönleri de anlatılıyor. Filmin ne zaman vizyona gireceği henüz kesinleşmedi, ancak yakın zamanda seyirciyle buluşması bekleniyor.

Filmin konusu, 6-8 Ekim 2014 tarihinde HDP/PKK'nın Kobani bahanesiyle Türkiye'nin birçok yerinde gerçekleştirdiği saldırılar sonucu hayatını kaybeden Şehid Yasin Börü ve arkadaşlarının hikayesini anlatıyor. Filmin hikayesi, Diyarbakır'da yaşayan ve birlikte vakit geçirdikleri arkadaşları ile birlikte fakirlere yardım etmek isteyen Yasin Börü ve arkadaşlarının, kurban bayramında fakirlere kurban eti dağıtmak için sokağa çıkıp, saldırıya uğramalarını konu alıyor. 

Anasayfa Reklam Alanı 1 728x90

0 Yorum

Henüz Yorum Yapılmamıştır.! İlk Yorum Yapan Siz Olun

Yorum Gönder

Lütfen tüm alanları doldurunuz!

Haber detay

Reklam

Haber detay

Anket